Rekrytointi

Otamme uusia nuoria mukaan toimintaamme pääsääntöisesti elo- ja tammikuussa. Soita ja kysy lisää, tai tule rohkeasti käymään.

Nuoriso-Osasto

Nuoriso-osastomme toimii tällä hetkellä n.10 nuoren ja 3 kouluttajan voimin. Koulutuksemme koostuu monipuolisista alaan liittyvistä harjoituksista ja oppitunneista, välillä toki pidetään hauskaakin. Harjoittelemme kouluvuosien aikana aina keskiviikkoisin, n.35-40 kertaa vuodessa. Lisäksi järjestämme silloin tällöin nuorille omia 24h-päivystys viikonloppuja. Viikonlopun aikana osaston jäsenet toimivat "palomiehen tehtävissä" turvallisissa harjoitusolosuhteissa.

Osallistumme myös mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan erilaisiin palokuntien välisiin kilpailuihin. Niitä järjestetään vuosittain kaluston-,tiedon- ja urheilun saralla. Kesäisin on Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton järjestämä palokuntaleiri. Se järjestettiin vuonna 2019 Jämijärvellä.

16-vuotiaana on mahdollisuus osallistua hälytysosaston harjoituksiin, siirtyä nuorten apukouluttajaksi ja hakeutua ensimmäisille aikuisten kursseille. Hälytystoimintaan on mahdollista osallistua vasta 18 ikävuoden jälkeen.

Nuoriso-osastomme 24H harjoituksessa 5-6.5.07

Kuvia nuorten toiminnasta

Tikkaat katolta Vierailulla Ensiapua Alkusammutusta Sählykisat Maastopaloa sammuttamassa Maastopaloa sammuttamassa Varastoko palaa? Varastoko palaa?