Rekrytointi

Naisosasto ottaa jatkuvasti uusia jäseniä mukaan toimintaan. Soita ja kysy lisää, tai tule rohkeasti käymään.

Naisosasto

Naisosastossa harjoittelemme tärkeitä arjen turvallisuustaitoja, esim. ensiapua ja alkusammutusta. Tuemme hälytysosaston toimintaa järjestämällä tarvittaessa muonitusta ja kahvitusta. Nuoriso-osastolle järjestämme illanviettoja ja hoidamme muonitusta palokuntanuorten leireillä. Osallistumme myös palokuntanaisten yhteisiin tapahtumiin Turun toiminta-alueella.

Palokuntanaisilla on oma kurssijärjestelmänsä, johon liittyviä kursseja järjestävät muun muassa Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK. Kurssien aiheita ovat esimerkiksi alkusammutus, ensiapu, kodin turvallisuus, varautuminen, joukko- ja hälytysmuonitus, henkinen tuki, tekstiilien paloturvallisuus, järjestötoiminta ja esiintymistaidot.

Otamme jatkuvasti uusia jäseniä! Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme, jos olet
- myönteinen ja yhteistyökykyinen
- tulet toimeen ihmisten kanssa
- haluat oppia arjen turvallisuustaitoja ja kädentaitoja
- haluat virkistäytyä samanhenkisten naisten seurassa.

Osastoomme kuuluu tällä hetkellä noin 10 naista ikähaarukassa 20–50+ vuotta. Alaikäraja on 16 vuotta, yläikärajaa ei ole. Tutustu myös Hälytysosaston ja Nuoriso-osaston toimintaan – palokuntatoiminta on mukava, yleishyödyllinen ja paikallinen harrastus vaikka koko perheelle!

Kuvia naisten toiminnasta

Kurssilla Makeaa Kummitus EA Elvytystä sammuttamassa sammuttamassa palaa? palaa?